Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

21.12.06

Harmaa ja Musta (21. joulukuuta)




Nyt onkin tämmönen multiplataarinen luukku tää kaheskymmenesenska! Meidän petistä nimittäin löytyi kaksi oranssia sulkaa - mieletön yllätys! Sitten tuli paljon salamoita ja srrr-srrr-ääntä. Niist ei tykätä, mutta kuulemma niitä tarvitaan, että saadaan paljon hyveijjä kuvia joulukalenteriin.



Ei pystytty päättämään, mikä ois just se hyvein kuva, niin saatte monta.


Zep-ihminen sanoo, että nyt joka päivä tuntuu perjantailta vaiks aina seuraavana aamuna pitääkin taas herätä. Mut sen mielest on niin hirmu hyvä, kun viime viikko on takana, että nyt se leijailee jossain loikkahypyn verran arjen yläpuolella. Kaikki odotellaan kyllä oikeetakin viikonloppua, ne on aina kivoja! Nyt siinä on kuulemma se joulu kans, ja saa/pitää myös lopettaa kalenteri. Ajatelkaa, vain 24 kuvaa vaiks me ollaan sentään talon kauneimmat olennot!


5 Comments:

At 7:40 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Ältsin hyvei kuvei :D

 
At 12:35 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Niin onkii! Mut meillä kissoilla on käynyt säkä, kun me ollaan joka puolelta katsottuina niin älyttömän kauniita - ja vaatimattomia - elukoita. Kai meistä nyt mikään vaikee ole ottaa hyvii kuvia, höh...

 
At 4:14 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Musta, toi alin kuva on musta parhain susta! ;D

 
At 6:52 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Ihanan näköisiä nuo sulat! :D
Minä niiiin rakastan sulkaleikkejä.

 
At 9:52 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Meillä on hirvee varasto erivärisiä sulkia. Osa niistä menee leluihin, osa tipahtelee tolleen vain taivaasta ja osa, no, oottaa kai mitä tapahtuu.
Mut joo, sulat on jees!

 

Lähetä kommentti

<< Home