Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

3.8.06

Musta (3. elokuuta)

Hiihii! Mulla on uusi piilo! Mä katoan orjan pandalakanoiden kuosiin! Vähänks! Jos malttaisin pitää silmät kiinni, mua ei näkis kukaan ikinä. Mutta kun on pakko tarkkailla ympäristöä - kuitenkin! ON! - niin keltaiset silmät kuulemma juoruaa missä panda loppuu ja mirri alkaa.

7 Comments:

At 10:02 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Nöpöööööööööööööööh,mmmmmmmmmmmmmmmmh, tota, millon me voitais siirtyy tsättipuolelle, purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...............,D Sä olet niin hitsin söde kissigimma, ett en oo kyllä nähdy, ainaki noin lähikuvassa, wau! Meikäkollin öögat on jo ihan sumeena.

 
At 10:13 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Ai tykkäätsä? Sun kuvista saa vähän huonommin selvää, mut kyl mä silti uskon, että oot säkin ihan asiallisen näkönen kolli. Pur! Sitäpaitsi sun juttuja on kans kiva lukee!

 
At 11:21 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Hihhii ja hohhoo! Oot löytäny makeen mestan tosiaan. Valitettavaa tietysti on, että kauniit silmäsi paljastavat sut :)

 
At 12:57 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Musta on tosi söpö, vaik aika ujo. Ehkä kaikest sööteintä siinä on noi ajohanskat. Hih! Mulla on sentäs kunnon lapaset, mut Mustiksella on vaan tommoset varvaspornokkaat.

 
At 2:50 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Nuo silmät kyllä huomataan. On ne niin hienot.

 
At 12:00 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Piiloutumiseen auttaa kun laittaa simmut kiinni... Niin mä aina teen viettäessäni aikaa tummilla pinnoilla!

 
At 12:18 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Mut tiätkö Veera, kun mun pitää vähän VAHTIA mitä täällä puuhataan! Voihan olla, että jos mä en näe, ihminen yrittää heti koskettaa tai - yäk - pussailla tai jotain. Tai Harmaa, se nyt vähintäänkin käy häsläämään jos ei sitä pidä silmällä! Siks.

 

Lähetä kommentti

<< Home