Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

19.7.06

Musta ja Harmaa (19. heinäkuuta)

Hei kaverit! Arvatkaa mitä saatiin tuliaisiksi kun se toinen hyvä kynsisarja tuli kaukaa ulkomailta. Saatiin KISSUUDEN KESKEISOPUS: The Catkins Diet. Mahtava kirja! Tässä neuvotaan kaikki kikat ja tekniikat, miten voi saada ihmispalvelijan tassunsa alle - antamaan parempaa ruokaa, enemmän ruokaa ja namuja kans! Sit tässä on kaikkei hienoja ateriaehdotuksia jotka kaikki päättyy "peitä kermalla ja syö". Ja kaikkii jumppaohjeita kynsillä roikkumisesta lähtien, venytysohjeita, päiväunien tärkeysjuttuja ja siis ... kaikkee! Kirjahyllyn musti!

Okei, me isot kissat tietenkin tiedetään nää jutut, mutta tää on tosi hyvää ohjeistusta esim. kakaroille. Me laitetaan orja lukemaan nyt toi kirja meille, että saadaan hyvä kokonaiskäsitys siitä, miten muut kaverit on keskimäärin ajatelleet nää asiat. Siiheksi!

1 Comments:

At 1:05 ap., Blogger Lissu sano...

Voi voi, toivottavasti meidän muksut ja Nori eivät saa tuota opusta tassuihinsa! Tai mistä sen tietää, Nori ainakin hallitsee jo kaikki maailman kommervenkit, joten ehkä se on päässyt jo tutustumaan kirjaseen. Ovelus. No, onnee vaan teidän emännälle...

 

Lähetä kommentti

<< Home