Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

15.10.06

Harmaa (15. lokakuuta)

Meille on tulossa kollikalenteri! Mieltsin hienoo! Mä en nyt voi toimittaa uusia kuvia, kun meillä ei kotona oo rikikameraa eikä tolla ihmisella oo nyt nyt intoa lähtee lainaamaan (eikä se osaa edes käyttää semmosta) niin että vanhoista täytyy valita. Onneks varastossa on hyviä! Se meidän kummitäti - pitkät kynnet, jeeeeeehuippua! - on hirmu hyvä ottaa meist kuvia.

Muuten ei kuulu uusia. Eilen toi ihminen taas ulisutti imuria, mutta onneks samalla myös vaihtoi huonon maton pois ja maissimaton takas tilalle. Maissimattoon on ältsin hyvä rapsutella kynsiä, ärr-ärr-ärr! Ruokapolitiikka on aika kunnossa, harvoin saadaan muuta märkää kuin sydäntä ja jos saadaan, mielipiteemme on selvä ja yhtenäinen.

Ensi viikolla meille tulee Acana-raksuja! Jee! Mut niitä tulee kans aika paljon, joten jos joku muu ku Lewis asuu lähellä Kallioo, vois ostaa meiltä yhen pussin pois (adult lightejä, 20+ euroo). Ko niitä ei saa tilata ku kaksi vähintään. Luultavasti kummitädin Atella on vielä niin paljo ettei sekään haluu nyt? Ei Leevikään tarvinnut nyt.

3 Comments:

At 4:32 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Tota kollikalenterii mäki odotan! Arvaa onks päheetä antaa niit vaiks sitte joululahjaks tai muute vaa komeille gimmoille ,D

 
At 5:11 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Hei, miks muka niit Acanoita sai ostaa vaan vähintään kaks? Mä kyl sain ostettuu vaan yhden semmosen ison light-pussin.
Ja Harmaa, jos haluat ne kuvat kalenteriin, jotka jo ilmoitit, mä sain ihan hyvin kopioituu ne täältä, joten välttämättä sun ei tarvii lähettää mitään. Paitsi sitt jos haluutki jotkut muut.

 
At 11:10 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Acana-täti myy vain väh. kaks kerralla; paitsi silloin kun aloitettiin, saatiin ottaa yks kokeiluksi.

Joo pidä vaan ne kuvat jos ne on kerts hyvät!

 

Lähetä kommentti

<< Home