Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

11.10.06

Musta (11. lokakuuta)







Mun vuoro! Mä saan esitellä meidän edeltäjän, koska mäkin olen musta! Ollaan tavallaan samixii. Mutta Zihminen kyl aina välillä sanoo, että P. oli nätein kissa ikinä. Paskapuhetta. Kyllähän me tiedetään, että se huokailee kaikkien kissojen perään ihan samalla lailla.

Mutta anyway, yllä on siis P tosi pienenä vuonna 1985 (kivikauden esihistoria) ja sitten vuonna 2001 jolloin se oli jo wanha kissa. Mutta silti P eli vielä alkukevääseen 2003. Sitten siitä tehtiin ikuinen, koska se ei enää jaksanut olla hyvin tässä kissaolomuodossa. Se tykkäsi olla ainoa kissa. Se ei ymmärtänyt yhtään muita kissoja, että oli siis silleen erilainen kuin me. Zihminen rakasti sitä tosi paljon, ja vaikka P oli välillä ulkokissanakin, se ei ikinä lähtenyt omille teilleen. Se tuli aina kutsusta. Ja jos oli rauhallisempi ympäristö, niin Zepander ja P lähtivät kävelyillekin yhdessä. P seurasi perässä - ilman hihnaa tietty, eihän se mikään koira ole. Ollut.

2003 Harmaa oli itse asiassa jo syntynyt kun P lähti viimeiselle piikille. Sitä ei vaan ihan silloin just tiedetty. Mutta näin ne asiat järjestyy. Nyt me ollaan Harmaan kans täällä pitkäikäisen P-kissan kouluttaman ihmisen hoivissa. On nähty huonompaakin.

5 Comments:

At 5:07 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Sorry - onpa hän ollut myös kaunis! Ihanat silmät, sulokas olemus.....sanat eivät riitä kertomaan...

 
At 8:38 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Kauniita on kaikki kissat, äitin mielestä varsinkin mustavalkoiset. Anteeks, mitä toi meinaa, kysyy ruskeatabby, pah.
Ja kollikalenteri on tekeillään, kunhan se jotenkin saatais kaikille kolleille esille. Valmistaudu siis :)

 
At 11:14 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Kollikalenteri. Oh uh ohoo. Sitäkö se Harmaa nyt jumppaa tossa että pitäiskö vai eikö pitäis. Mahtuuko se sinne vielä mukaan? PS ei oo pakko, ihan tarpeeksi sitä näkyy tääl kotonakin...

 
At 1:30 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Tietty Harmaa mahtuu mukaan! Kaikki halukkaat kollit saavat esitellä sulokroppiaan siinä :). Tosin kalenteri on vastatuulessa, kun sitä ei saa kellekään lähetettyä eikä tallennettua toisessa muodossa, mutta äiti ei ole vielä luovuttanut! Sillä muhii vielä yks mahdollisuus, joka vois jopa onnistua. Se vaan tarttee myös isin panostusta ja se ei välttämättä oo kauheen innokas... :D

 
At 4:09 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Heips!!!!
mehän ollaan tässä melkein naapureita :D
ainaski vähän aikaa
tosi cool

 

Lähetä kommentti

<< Home