Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

22.9.06

Harmaa (22. syyskuuta)

Meillä siirrellään taas tavaroita. Se on tavallaan jännääkin - tulee uusia salakoloja ja paikkoja. Ihminen jänkättää koko ajan jotain "kaikkee on liikaa, aina vaan liikaa" ja sit se menee kirpparille ja hakee taas jotain omituisen hajuista tänne. Höh. Aloittais nyt vaikka poimia talteen pinotuista lehdistä ne jutut joita varten lehtiä on pitänyt säästää satamäärin. Siinäkin tyhjenis jo yksi kirjahylly ((kiipeilytilaksi, höm-höm?)) kun laittais epäkiinnostavat jutut paperinkeräykseen. Tai heittelis vaikka meille - me voitais kyllä sukellella niissä jonkin aikaa.

Muuten on ollut aika tavallista. Me ollaan saatu almodovarin tonnikalaa tai jotain ihme-terveysruokia parina päivänä, joten ollaan sitten vietetty nälkäpäivää (heipäti hei, Punainen Risti!). Kyllä niitä raksuja sitten lopulta aina löytyy, viimeistään seuraavana päivänä.

Divaani on ollut meillä kovassa käytössä kans. Me tykätään nukkuu päällekkäin, mut tietenkin siten, että välissä on aina jotain plus reilusti ilmaa. Nyt nukutaan niin päin että Mustaneiti nukkuu divaanilla ja mä nukun divaanin alla. Sieltä on tosi hyvä kiemurrella ihan salaa säikyttämään Musta :-)) Ja hyvä leikkipaikka se on muutenkin, voi mennä silleen ylös-alas ja kynnet saa kivasti treeniä!

3 Comments:

At 1:02 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Mitä se hihitysjuoma on?

Äiskän piti tänään mennä katsomaan Almodóvarin uusi leffa, sille oli jo lippukin varattu valmiiksi muttei se sit mennytkään. Se sanoi, että haluaa olla mieluummin meidän kanssa kotona!

Mut mitä se Almodovarin ruoka oikein on? Siitä mä en tiedä mitään.
Onkohan niillä sitä herkullista Misto Marea mitä Almo Naturella on? Se purkki nimittäin pitää vain avata ennenkuin uskoo mitä se sisältää.

 
At 10:48 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Onneks mun äiti ei viettäny nälkäpäivää ku vaan ite töissä, mä sain ihan kiitettävästi ruokaa ja hyvää sellaista, nam!

 
At 11:55 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Kirre - joo, almo-jotain! niitä on monenlaisia, ja kaikki yhtä pahoja. Yäks ei syödä. Ja hihitsyjuoma taas, no se on joku ihmisten juttu. Ekana ne juo sitä ja sit ne hihittää, ja sit ne menee nukkumaan ja sit ne nukkuu aamulla tooosi pitkään.

Reeti - sä oot semmonen onnenpekka muutenkin, sul on piha ja teltta ja hiirumatto ja vaiks mitä! Kyl mekin tykätään - periaatteessa - meidän ihmisestä, mutta ei tää elämä sen kanssa kyllä kovin kaksista oo. Ei tuonu mulle edes kunnon leikkikaverikissaa, tommosen nössön vaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home