Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

20.9.06

Musta (20. syyskuuta)

Ai täällä on tämmöinen Nyssekin! Ihan kivan tuntuinen kaveri, ja nätti on hän(kin).

Viime aikoina ei olla paljon kirjoiteltu. Sesongin päätapahtumina mainittakoon, että ne ekana kokeillut kuivatut kalat meni roskiin, ja Kummitäti toi pienempiä ihan eri hajuisia tilalle. Mua vähän vois kiinnostaakin! Mut Harmaa ei välitä. Hyvä, mulle jää enemmän. Sit Kummitäti toi myös kissanminttunappeja. Niiden pitäis olla jotain jänniä, mut ei me oikein tajuttu.

Eilen ihmisorja oli käynyt nappaamassa hihitysjuomaa puistossa jonkun toisen ihmisen kans. Se tuli kotiin aika myöhään, luki vähän lehtiä ja meni sit ihan nukkumaan. Me valvottiin monta tuntia aamuyöstä ja aamulla, käveltiin orjan päältä, Harmaa laattasi, mä hakkasin pesukonetta vessassa, häiriköitiin ihan silkkaa piruuttaan täpöillä :O> MUTTA ei mitään vaikutusta. Se vaan vaihtoi asentoa, muuten ihan nollassa!

Aamulla lopulta tietenkin soi herätyspiippi, ja sit me tössittiin äkkiä petiin orjan kummallekin puolelle, että äkkiä rapsua nyt kun ollaan kaikki hereillä, ja ohjelmassa seuraavaks ruokaa jooko.

Ei saatu raksuja. Saatiin jotain almodovaria, ehkä tonnikalaa. Yäks. RAK-SU-JA! RAK-SU-JA!

5 Comments:

At 6:15 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Hah, mukavasti ootte toiminut äiskän hihityskeikan jälkeen :D.
Raksuja, RAKSUJA, kaikki yhtykäämme ja vaatikaamme raksuja!

 
At 3:51 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Joo, niin sitä pitää! Ja kunnon mellastushepulit päälle, johan orjat tokenee aamutouhuihi..,D Ja kalkkunaa, ainaski mulle, ja péhmoruokaa, raksuja, vettä - kaikkee, jos orja on ollut jossai tai ottanu kotona hihitysjuomaa. Ja sillon pitää muistaa myös kakkia HETI aamusta ,D

 
At 7:50 ap., Anonymous Anonyymi sano...

asiameininkii tollei hihityjuomareissun jälkeen. Tiimityötä=)
Mekin Hössön kanssa ollaan säästetty varastoon kaikki "mistä mami hermostuu" jutut että jos se käy hihittelemässä niin täältä pesee

 
At 4:26 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Tiimityö toimii aina kun on nälkä tai kauhee seuranpuute! :-)

 
At 10:01 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Höh! Teitte ton kaiken eikä reakteerannut! Vähänkö itsekäs! Seuraavalla kerralla tasatassuhyppyjä vatsalle, kyl se siit lähtee!

 

Lähetä kommentti

<< Home