Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

13.9.06

Musta (13. syyskuuta)

Nyt kiinnosti hetken aikaa pitempään kuin kuivatut kalat: jäniksen käpälä ja korva! Ehkä noin kymmenen minuuttia pitempään.

Kun kaikki kuitenkin heti kysyy, mistä meille tommosia, niin kerron. Ihmisellä on ns. netti. Se juttelee siellä, kun se ei jaksa livenä kuin kissoja. Joku semmonen virtuaaliharrastamo ihmisille siis. Sit välillä voi käydä, että joku nettivirtuaali kertoo keränneensä omille missukoilleen yliajettujen tai metsästettyjen jänisten käpäliä ja korvia, ja sit että ne on kuivatettu ja pakastettu ja vaikka mitä. Ja sanoo, että kissat on iiiiihan hulluina niihin, ja että nyt ois muutamainen ylimääräinenkin. Sit se toinen ihminen niinku tois niitä meidän orjalle ja sit se niinku luulis että meitä kans hirveesti kiinnostaa. Jee. Joo.

2 Comments:

At 5:33 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Äyts! Teill on tiukka mami! Mutt lupas munkin mamiska, ett jos se lähtee duunista, niin se kuiteski menee dallaa toho saisku skutsii. Ku siell on fasaaneja (mä en tiijä mitä ne on, jotai isoja fogeleita kai), kurreja, pupuja, siilejä ja kaikkki snadimpii fogeleita! Nii et kyll meill sitteki riittää safkaa. Mamma vääntää omin pienin pullein kätösin niiltä niskat nurin! Nii se äske uhos, ku tuli duunista!

 
At 11:38 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Näin on, orjat hommiin vaan! Mitäs rupesivat!

Musta nyt vähän liioitteleekin etteikö muka yhtään kiinnostanut, ruumiinosat. Kyllä sitä jänönkorvaa retuuttaa ihan mielelläänkin, se on semmonen pienempi ja helppo jäystää. Mut kun ei oikein voi keksiä, mitä kaverin käpälällä tekisi. Semmonenhan se on, karvainen mötikkä. Not very jännä kumminkaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home