Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

10.9.06

Harmaa (10. syyskuuta)

Voi ei, se on taas käynyt ostamassa meille jotain JÄNNIÄ ja TOISENLAISIA... Kuivattua kalaa? Jotain näin karmeen hajuista? Että siinä puolikas kummallekin, maistiaisina niinkö? Noutänks. Ja sit sama kala pieniksi pilkottuna? Hei, nyt ihan totta vähän rajaa, kommentti kuului siis NOUTÄNKS. Anna ruokaa! Raksuja! Nää "herkut" varmaan menis lokeille aika iloisesti.

Kuulemma (toinen kummikissa) Attekaan ei syö noita. Eikä kukaan. Ihminen ite ei jaksa edes kuivatun kalan hajua - se kuulemma laski, ettei sen tarvi niitä haistella kun me rouhitaan herkut heti talteen! Jep jep. Ei. Todellakaan.

4 Comments:

At 6:27 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Hey, en mäkää niitä diggaa. Mutt mamiskan frendin katti on ihan hulluna niihi! Se kiipee itte tsögen hyllylle, missä se tietää, ett niit on! Kreisi...,D

 
At 9:17 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Hah, mun äiti kans osti niitä kerran mulle ja kuvitteli (siis ihan oikeesti kuvitteli), että mä tykkäisin niistä. Yäk! En varmalla syö. Ne oli ihan karmeita! Kaikkee noi palvelijat keksiiki.

 
At 2:45 ip., Anonymous Anonyymi sano...

joo mä en tajua mikä siinä on että noi orjat saa sellaisia kohtauksia välillä että pitää mennä vaihtaa kaikki raksumerkit ja purkkimerkit ja kaikkee..söis sitten ite sitä sontaa. Ei kyl jäbät, välillä ei ole missään mitään järkeä

 
At 12:49 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Ihan turha on meillekiin tarjotella mitään herkkunappeja tai kalarouskuja. Mitä kalliimpia niin sitä varmemmin jätetään syömättä!

 

Lähetä kommentti

<< Home