Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

16.10.06

Musta (16. lokakuuta)

Nyt iski trauma, kuulkaas! Toi Zäpänder sai just kuulla, että verkkokaupassa Acanaa myydäänki 18 e per kolmen kilon pussi!
Ihan järkyn halpaa!

Mut toisaalta, lehmä ei oo ikinä hankkinut mitään luottokortteja (ed.note: NÄILLÄ TULOILLA?? HULLU KISSA!!) joten se ei osta verkosta yht.mit., ja toisaalta meidän Acanat tuleekin kotiinkuljetuksella ovelle saakka (nän-nän-nää). Eikä ne silti ole kalliimpia kuin sama määrä Stokkalta ostettua laaturaksua.

Niin. Ei tää ollutkaan iso trauma. Aprillia.

PS! Tupla-aprillia - kummitäti sanoikin, että tää meidän ovelle tuotu Acana on 4 kg pussi, ko hölmö Zihminen oli koko ajan laskenu että se on 2 kg. Eli kyl tää oikeesti tuleekin aika halvaksi myös meillä!

5 Comments:

At 5:08 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Nonni. Mähän sanoin. Mä oonki pistäny ton mun äitin vaan ostaa sitä netistä. Ja siellä on kans kotiinkuljetus. Eikä tartte luottokorttia, vaan äitikin maksaa verkkopankkiyhteyksillä. Ja ne tuo vaiks vaan muutaman pikku pussukanki. Kätevää.

Sitten kuulkaas, mitkäs ne olis teidän synkkäripäivät? Ja päättäkää nyt ajoissa, mitä äänestätte :)

 
At 11:24 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Hei kumpi kuva tosta alempaa, se 'antava' vai se toinen :)

 
At 3:16 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Voi apua. Ota se toinen, siinä ei oo Zihmistä niin paljon mutta kaikki tärkeet osat näkyy kumminkin (siis se 8. kesäkuuta kuva).

 
At 8:06 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Joo joo, otan sen 8.6, mutta kumman tosta 10.10. mä otan? :)

 
At 1:18 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Ahaa, hetkonen. 10.10. on vain yksi kuva, nyrkkeilykuva. (se levittely on toisessa päivässä). Ota vaan se nyrkkeilykuva, ei laiteta likoille pelkkää pornoo kumminkaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home