Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

23.10.06

Musta (23. lokakuuta)

Prrkleen prkkeleen homoharmaa, tuu vielä lähelle niin mottaan niin että soi saatana! IHME MACHOÖRVELÖ. Mä oon nyt ainakin kahdesti nuollut sen naamaa tai päätä ihan NÄTISTI, ja arvatkaa mitä: se käy hampailla kimppuun vastikkeeksi! Ihan sama kuin ei edes yrittäis olla ystävällinen, hampaita tulee joka tapauksessa mennen tullen. SSSSSSSGGGGGRAUUU! Kaikkien kanssa pitääkin elää samoissa neliöissä! Vitutaatiota aiheuttaa tommonen kissanpaskiainen. Saaks vaihtaa? Joulupukki pliis?

Onneks edes ihminen on kiltti, paitsi että se haluu pestä hampaita ja puhdistaa korvia välillä. Ja nostaa syliin, yäk.

6 Comments:

At 7:05 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Musta hei, sä voisit tulla meill vaiks kylää vähäks aikaa, jos sä et siedä Harmaata. Kyll mä pitäisin susta huolta. Ihan varmasti. Enkä irvistelis ja puris sua, voisin nuolasta takasin, purrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!

 
At 8:29 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Pidä vaan huoli itestäs, ettei tulla ihan karvoille käymään. Mutta aattele miten yksinäistä sull olis, jos ei se Harmaa olis siellä ja keksis sulle mitään tekemistä tai miettimistä :) Ei siit orjasta pitemmän päälle mitään iloo oo. Mitä nyt palvelijaks just sopii, ett toi muonapuoli ja laatikon siisteyspuoli hoituu.

 
At 8:15 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Tiedän ihan tarkalleen miltä susta tuntuu. Sukkaa.

 
At 7:29 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Wallu on joskus samanlainen mälsä. :( Kun sitä vähän yrittää pussata tai nuolla korvan takaa niin heti pitää äijämäisesti murahtaa ja läppästä tassulla. Ihan vähän vaan haluaisin hellyyttä...

 
At 10:13 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Niijust, semmosia ne on, mälsiä.

Mut joskus mäkin kyllä saan rökitettyy Harmaata, kun se on lakanan tai päiväpeiton alla. Hypin sen päällä niin että tuntuu kans!

 
At 3:36 ip., Anonymous Anonyymi sano...

aikas ärhäkkä nainen oot...tsihiihii...vähän niinkuin meitsin Hössö...tsihiiihhii..

 

Lähetä kommentti

<< Home