Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

10.1.07

Harmaa (10. tammikuuta)

Aamulla kiipesinkin kirjahyllyn päälle - vähän ylläriä ihmiselle kun se heräs! Meinaten tavallaan aika kiva kun heräs, sillä en oikein tiennyt miten sieltä tullaan pois. Toi auttoi sitte. Höh, no eivaa tottakai mä olisin tiennyt miten sieltä tullaan pois, mut sallin nyt avun. Tällä kertaa!

Muuten en taas ymmärrä kun elämässä mennään ja tullaan ja juostaan miten sattuu, ja sit mennään nukkumaan ihan ihmeellisiin aikoihin. Pesukone huutaa ja puhelin huutaa ja toi ihmisorja vetelehtii petissä vaikka kello ei oo edes ilta! Mä ihan meinasin hermostuu siihen pesukoneen ja puhelimen yhteiskonserttiin, piti oikein pitkäksi aikaa jäädä tuijottamaan ovelle päin, että kekä prkl sieltä yrittää mokomalla möykällä. Mut sit ihminen houkutteli mut taas viereensä ja rapsutti hyvin, niin en pelän... ei tarvinnu vartioida enää.

Uskoisin että nyt pitää taas käydä nukkumaan, koska yö on lyhyt ja aamuyö tulee taas pian - just paras aika heräillä jumppaamaan!

3 Comments:

At 8:38 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Ei oo sitten kunnon kotirauhaa teilläkään. Meilläkään ei kuulemma kohta, kun meille tulee joku rinsessa, josta ei yhtään tiedä, osaakos se käyttäytyä.
Aika hankalaa, jos logistiikka pettää kirjahyllyn päällä. Kun tarttis tulla ja mennä, ja sitten ei enää tiedäkään, miten tullaan tai mennään. Tai tokihan sä tiesit, mutta ajattelit antaa orjalle haastetta kans. Et tullu kysyneeks Mustalta vinkkiä ongelmaan - tai anna me arvataan: se oli tiätty syömässä! :-D

 
At 9:03 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Siis jo toi pesukone asia on meilläkin ongelma...ja vielä kun sen koneen nimi on AHMA. ..ja se vinkuu ja itkee ja mauruu ja maukuu..mä en oikein tiedä miten siihen suhtautua vieläkään vaiks se on ollu meil nyt 2 vuotta. Aina multa "häviää jalat" kun mä meen sen ohi kun se on päällä...mä en tod.kestä sitä vempelettä.
Meillä mami on antanu periksi ja siivonnu hyllyistä kaikki pois....kun totanoinniin..tiputin vähän koristeesineitä lattiaan ..tommost' ihan pientä vaan

 
At 9:16 ip., Anonymous Anonyymi sano...

P&P, joo arvatkaa kantsiiko Mustalta paljo kysellä, jos on aamu ja ruoka-aika aukee siitä kun ihmisen saa nousemaan petistä! Eihän sille mahdu päähän kaverin kohtalot sillä hetkellä, saattaa vielä toivoo että jäisinki sinne hyllyn päälle. Mun oli vaan pakko tehdä jotain radikaalii kun kello oli jo ysi, eikä ihminen ollu herännyt!

L otan osaa! Meidän pesukone ei oo hermostuttava koko aikaa kumminkaan, silloin vaan kun se linkoo. Sillo se on pelottava! Mut, toimeen on tultava. Meidän hiekkikset on sen vieressä...

 

Lähetä kommentti

<< Home