Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

25.12.06

Harmaa (25. joulukuuta)

Joulupunkki toi meille
- Greeniesiä (hyvän vinksu, Reeti!), niist tykättiin molemmat
- virkatun leluhiirulon. Ajateltiin sille nimeksi OB ihan käytännön syistä. Samasta syystä ette tule näkemään sen kuvaa täällä.

Sit saatiin myös hammaspesut ja korvien puhdistukset, just niinku arveltiinkin... Ja suikalelihaa! Muutenhan tää menee tässä, torkutaan ja nukutaan ja leikitään ja syödään. Mustalla alkaa tänään viimeinen viikko hiivantappolääkitystä, eikä se oo enää pahemmin aivastellut. Zihminen on hyvin helpottunut siitä, koska ilman flunssaa kaikki onnistuu, mut flunssan kanssa ei mikään, vaan f pitäisi ekana ajaa pois.

3 Comments:

At 6:51 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Ai te tykkäsitte niist greenieseistä. Mä en :) Sain mäki sitt kivoja lahjoja, vaiks äiti väitti, ettei mitään tuu :)

 
At 11:48 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Morjens! Jaa tekin otatte rennosti siellä, hyvä hyvä! Me saatiin lahjaks semmonen toodella kumma lelu, se on hiirulo, mut se ripustetaan roikkumaan ovenkarmiin ja sitten sitä voi jahdata niin kauan kun jaksaa heiluriliikettä. Se on aika vinkee! Mutta jatkakaa samaa rataa vaan, painun tästä äiskän kainaloon kattoon jotain Bollywood-leffaa! Tulee kuulemma Teemalta ihan just. :)

 
At 12:24 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Meillä oli kans yks hiiru kuminauhassa ovenkahvassa. Mut lopulta kukaan ei enää leikkiny sillä... Nyt vois kokeilla uudestaan kun on uusi OB-hiiru?

 

Lähetä kommentti

<< Home