Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

8.1.07

Harmaa (8. tammikuuta)

Hehe, vähänks meit nauratti kun löydettiin toi purkkaa jauhava pentu! Meil on yks toinenkin hassu kissakuva, mutta pitää malttaa säästää se, sano ihminen.

No mitäs, siinä on viikonloppukin menny. Loman aikaan Musta kuulemma kesyyntyi taas paljon, mm. kehräsi vaan kun ihminen käytti sitä tyynynä. (Tota ette sitten kerro Hesylle.) Ja se antaa ihmisen räplätä varpaitaan ja silitellä ja rapsutella minkä verran vain, kunhan ei lennosta yritetä, vaan vasta sitten kun hän on jo jossain paikoillaan.

Mä oon ihan vaan mä. Oon ehkä alkanut vähän enemmän kiipeillä ihmisen syliin illalla. Onhan siinä lämmintä ja mukavaa, jos se malttais pysyä paikoillaan. Mut on se vähän semmonen hyppyheikki.

Ruokaa on tullu ihan hyvin joskaan ei mitään erityistä (Acanaa), ja nameja kans. Viikonlopun aamiaistarjoiluthan on AINA myöhässä, mutta siinä ei oo mitään uutta. Sillä imurilla ajeli taas. Ei siinäkään mitään uutta eikä edelleenkään mitään myönteistä. Hammaspesut ja korvienpuhdistukset kummallekin. Ay ay Sir.

Me ollaan nukuttu niiiiiiiin koko päivä, ja nyt pitää jatkaa. Mulla on aavistus, että huomenna saadaan taas aamiainen ajoissa, joten unta palloon vaan, että jaksetaan herätä venailemaan aamuyöstä. Sommoro!

3 Comments:

At 10:58 ap., Anonymous Anonyymi sano...

MunIhminen on onneksi vähän rajottanut Herra Imurin kyläilyä meillä. Ennen se kävi lähes päivittäin mutta nyt enää pari kertaa viikossa.

En tykkää siitä vieläkään.

 
At 11:56 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Ei meillä käy ku kerran viikossa, mut sitä tietää odottaa - viikonloppuna se aina käy huutelemaan täällä.

Tai jos ihminen itse on lomalla niin sitten kaksi kertaa viikossa. Kuulemma me roskataan enemmän jos hän on kotona ;-)

 
At 11:41 ap., Anonymous Anonyymi sano...

teilläkin on toi herra imuri ongelma..meillä on tänään ja meikäläisten ihminen sanoi että pestään kuulemma lattiat ja matot juotaa pihalle ja swifferi ulkoilutetaan...hei ja niinkuin entäs meidän tunteet ja feelikset..
Just joo ...ai niin..eihän meiltä ikinä kysytä

 

Lähetä kommentti

<< Home