Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

19.1.07

Harmaa (19. tammikuuta)

Terse kamut! Mä vastaan heti Reetiltä kiertäneeseen haasteeseen ja laitatan tommosen unikuvan esille. No kaikki näkee heti, että enhän mä oikeesti ole unessa tuossa - mutta melkein oon!

Mulla ei oo oikeestaan mitään juttuja nyt, ku täällä me vaan ollaan nukuttu ton Mustan kanssa. Ihminen tuli nyt kotiin ja laitto jotain abbaa soimaan niinku että "hei ollaanko kaikki vähän aikaa hereillä, jooko?!" Pliis, ADHD... Ihanan rauhallista ollutkin tään viikon.

Arvatkaa mitä. Meillä on oikeestaan yks salaisuus, mut jos me kerrotaan siitä ihan tässä vaan kamujen kesken, niin ettehän kerro kellekään? Meijän oikeet nimet ei ole Harmaa ja Musta. Hähää! Ettepä tienneet! Me vähän niinku halutaankin olla täällä nimimerkeillä, vähän samat syyt ko meidän Zihmiselläkin, että haluu vain olla virtuaalirauhassa virtuaalikamujen kanssa. Mut toinen juttu! Tätäkään ette arvanneet: meijän oikeat nimet alkaa kohta olla Harmaa ja Musta! Hehee! Ihminen sanoo meitä vanhoilla nimillä ja bloginimillä miten vain sekaisin, tai sit se sanoo 'harmaakissa' ja 'mustakissa' mikä on siis ihkusama kuin Harmaa ja Musta. Eläinlääkärin mapeissa on tiettykin ne vanhat oikeet nimet, mutta eipä niitä kauheen paljon enää muuten kuule.

8 Comments:

At 9:12 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Eikä! Meidän Musta ja Harmaa -kamut on aina vaan Musta ja Harmaa -kamuja! Ei ne voi olla mitäänketään muuta!
Musta, et sä ole pääjalkainen, sä olet söpöjalkainen *virn*, jonka pää tai jalka on väärässä paikassa. Tai oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaunotar enivei.

 
At 9:51 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Niin ollaanki! Tämmösii harmaita ja mustia aina vaan ollaan!

Musta on heino tytsä ja oikee rinsessa, vaikka sen jalat välillä onkin missä sattuu :-))

 
At 10:43 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Voi vinde, mitehä tähä ny kuuluis suhtautuu niinku oikeeoppisesti? Me ei nimittäi ainakaa koskaa funtsattu, et Musta ja Harmaa ois teijä oikeet nimet.

Muttei silloo mitää välii. Te ootte Persoonii eikä Persoonat oo riippuvaisii ihmisten antamist nimist!

Ihanii ootte :)

 
At 1:08 ip., Anonymous Anonyymi sano...

No johan paljastuksen teitte! Ei ihan heti olis tullut mieleen että täällä joku kissakamuista liikkuu salanimellä, aika pähee homma. Ootte sitten vähän niinku jotain salaisia agentteja salanimienne kanssa. :D

 
At 9:59 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Moro Musta ja Harmaa :) Luettiin kyllä, että noi ei oo teiän oikeet nimet, mutta silti ne on hyvät nimet kuiteski, kun heti tietää, että kumpi on kumpi :)
Eka luultiin, että toi Harmaan nimellä kulkeva kattilainen olis niinku samanvärinen, kuin mä (Poju) muttet sä sit ollukkaan, kun oot raidoilla höystetty :)
Kiva, että kävitte meidänkin blogissa:)

 
At 2:43 ip., Anonymous Anonyymi sano...

siis häh?! Siis mitä??..siis kyl te mun mielestä vaan on Musta ja Harmaa ei sille kyl mahda mitään...mut olipa jymäri salari...ohho..

 
At 2:26 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Psst, tultiin vaan kuiskaamaan, et meilläkin on salanimet, kert me ollaan kuninkaallisia ja liikutaan julkisuudessa ingokniitona... ;) Mut meidänkin äiskyli on kyllä alkanu sanoo meitä millon mikskin kun meillä on kuulemma jääny vähä päälle toi blogi-identitentti... Joskus se kuulemma haaveilee jopa uusista kissanristiäisistä! Ihmiset... :/

 
At 9:43 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Nii, Veera, näinhän se menee. Ekana pidetään isolla tohinalla kissanristiäiset, ja sit kuitenkin kutsutaan meitä ihan millä vain nimillä. Tok tok. Ihmiset!

 

Lähetä kommentti

<< Home