Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

26.1.07

Harmaa (26. tammikuuta)

Meijän ihminen tulikin pikkusen aikaisemmin kotiin tänään. Heti kohta saatiin raksuja, ja Musta meni sit nukkumaan lipaston päälle ja mä pöngin Ihmisen petiin peiton alle. Ihminen tulikin aika pian mun kanssa sinne petiin ja jaettiin peitto. Se kertoi sitte jotain että meijän elämästä voi tulla pikkusen vaikeempaa, ihan joskus vaan. On semmonen kun nivelrikko, semmonen oli ollut meidän Edeltäjällä, hienolla mustalla kissalla, ja on nyt myös ihmisellä monessa paikkaa. Se oli käyny ihmislääkäriltä kysymässä, siks se tietää nyt miks koskee. Hui, kovasti toivottais ettei se tulis ikinä meille, jos se kerta voi tarttua kissoihinkin!

Mut me ollaan kuulemma tosi hyviä lääkkeitä kaikkeen. Nautitaan ulkoisesti sitten vaan, pyytäisin!

7 Comments:

At 12:52 ap., Anonymous Anonyymi sano...

No voi että, ikävä uutinen :( Teidän on syytä nyt pitää extrahyvää huolta Ihmisestä ja halia sitä oikein paljon, silleen varovasti. Se auttaa ihan varmasti!

 
At 8:46 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Hmmm.. toi on ikävää, kun palvelija sairastaa. Mä tiädän, ku mun äiti on kans sairastannu. Se on ollu ihmissairaalassaki pari viikkoo ja vähänks mä ihmettelin mihin se hävis. Onneks mull oli isi. Paapokaa nyt zihmistä ja lämmitelkää sen niveliä, että ne vetreentyy :D

 
At 9:47 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Jaahas, nyt on sitten hyvät kissahoidot tarpeen! Teidän pitää järjestää Zihmiselle paljon rapsutuskuntoutusta ja kehräysterapiaa, niin sen nivelet tuntuu paremmilta. Ei se teitä ehkä syä, mutta kun ootte lähellä, se teidän hyvä kissavoima imeytyy orjan nahkan läpi ja hoitovaikutus on taattu. Tsemppistä koko kolmikolle ja jaksuja Zille. *halitassut*

 
At 11:01 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Voi harmi :( Mut me kissat ollaan tosi hyviä lääkkeitä ja lääkäreitä, osataan auttaa noita ihmisiä. Äippä on ainakin sitä mieltä :)

 
At 2:33 ip., Blogger Ana sano...

Tunnen jo kissataikavoimien imeytyvän ihon läpi suoraan niveliin :-)) Keskeisin mahdollinen hankaluus, eli miten saan Harmaan tarvittaessa raahattua eläinlääkärille tuohon lähelle, ku se on tommoinen tankki, ratkesi tänään kun löysin kirppikseltä semosen vanhanaikaisen kuormakärryn. Aika kivan näköinenkin, kestäis vaan kasassa... Koppa siihen kiinni ja sitten vaan vedän. Teoriassa. Toivottavasti testiajoa ei tarviis suorittaa pian tai mieluummin milloinkaan.

 
At 7:52 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Eikös muuten niihin kärryihin, joilla kaljoja tallinnanlaivoilta kuljetetaan saa myös yhden hengen kopan kivasti kiinni? Mulla on sellainen lahjaksisaatu (kunnollinen, metallinen, tukeva) kärry kaapissa mutten ole koskaan kokeillut. Pitäisikin oikein testata. Toki se pitää kiinnittää kunnolla :)

 
At 8:13 ip., Blogger Ana sano...

Jaa, ei oo tallinnanlaivalta kokemusta :) Voipi olla käyttökelpoisa kärry sekin, jos on tarpeeksi isot pyörät talvikeleihin.

 

Lähetä kommentti

<< Home