Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

12.8.06

Musta (12. elokuuta)

Me metsästettiin eilen. Yhdessä! Joku aika pieni saaliskaveri oli tullut ikkunasta sisälle, ja me pongattiin se lattialistan päältä. Mentiin tuijottamaan sitä päät yhdessä ton Harmaan kans. Varsinaisesti se jännä hetki tuli vasta, kun mä vahingossa aloin pestä Harmaan päälakea. En yhtään ajatellu, lipsahti vaan! Sit kun huomasin, äkkiä kyllä loikkasin kauemmas - kääk & yäh! Hellekö lie pehmittänyt aivot? Mustahan tulee ihan lussu jos tää meno jatkuu!

6 Comments:

At 8:06 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Teidät on haastettu! :)

 
At 9:10 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Voi kauhee, onkohan meillä viittä outoa tapaa, edes yhteensä? Eiks me olla ihan vaan tavallisia kissoja - ja niiku vain sen verran outoja siis?

Pitää miettii!

 
At 9:15 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Heips ja kiitos kommentista blogissamme. Kiitti myös, että ootte lisänneet sivumme lemppareihinne. Pitää myös lisätä teidän sivu suosikeihin! Mukavaa kesän jatkoa! Mau... nähdään !

 
At 3:20 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Musta - sähän oot jo Lussu, purrrrrrrrrrrrrrrrrr!

 
At 7:45 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Mrrrrr, purrrr! Vincent, miu!

 
At 11:41 ip., Blogger TA-MIIT sano...

Muaah-hah, meillä nauretaan puolestaan sille, kun Lokki-kissa kiskoo Ahmed-ahneena ruokaa ja monin verroin hillitympi Mörkö käyttää tilaisuutta hyväkseen pestäkseen sen korvia. Lokki ei raaski millään lopettaa ahmimista kesken, vaikka yleensä välttää viimeiseen asti sitä, että Mörkö koskee siihen.

 

Lähetä kommentti

<< Home