Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

19.2.07

Harmaa (19. helmikuuta)

Kollikalenterin mukaan, ja myös ihan elävässä elämässä on mun synttärit tänään (kiitos, kiitos!). Mut löydettiin oikeasti ihan parin päivän ikäisenä, joten laskennallisesti tää on tarpeeksi lähellä. Ja koska Mustan synttäriä ei tiedä kukaan, me päätettiin että meil voi olla yhteiset synttärit. Tänä vuonna mä täytän varmasti neljä, ja Musta ainakin leikisti, mutta lähellä sekin on.

Mutta nyt, kamut! Tiedote siis, että missään tapauksessa ei kyl jakseta isommin juhlia eilisten megabileden jälkeen (vaikka Hössö jaksaisikin :) Lonkat on vieläkin jammailusta ja painista ihan kräk, ja niitä ruokia ei varmaan unohdeta ikinä. Eikä niitä ihanien palkintomisujen silmiä, huoh ... Reeti, sä osaat järjestää - mut sulla onkin jo vuosien kokemus!

Tänään siis me oletetaan - ja myös edellytetään! - että kun ihminen tulee duunista takas velvollisuuksiaan hoitamaan, sillä ois jotain hyvää ruokaa meille, ja sit se vois myöhemmin heitellä vaikka vähän Tassu-nappeja ja greeniesejä ja leikkii meidän kans. Se olis ihan tarpeeksi. Olis hyvä. Mutta sieltä saattaa tulla taas myös korvienpuhdistus ja hammaspesu, kun eilen jäi välistä. Huoh. Ei niin hyvää ettei jotain pahaakin.

7 Comments:

At 2:12 ip., Anonymous Anonyymi sano...

HAA!! PALJON ONNEEEAAAA VAAAN, PALJON ONNEEEAAAAA VAAAAAANN!!!
Varpisti saatte jotain hyvää tänään, ei teidän orja uskalla olla tuomatta jotain. Sehän sais hävetä silmät päästään :D :D

 
At 2:32 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Jooooo.. btw miten sä voit olla noin pirtee? Jos mulla ois tommoset bileet, mä oisin ihan tillintallin viikon varsin..

 
At 3:03 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Tassun täydeltä onnitteluja meiltäkin <3
Ja pakkohan sen orjan on jotain hyvää tuoda kerta teillä on yhteiset synttärit, eikä sellasta asiaa voi noin vaan unohtaa...
Mitä tulee tohon Reetin pirteyteen niin eikös se jossain laulussakin sanota, että 'papat jaksaa heilua' :D
Mutta ei oltais kyllä mekään jaksettu toisia synttäribileitä heti perään

 
At 4:16 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Huisin paljon onnea Harmaalle 4 vee, oikein iso tassuhali!!! Ja sydänlämmin tassutus kaunotar-Mustalle juhlapäivänä *Papan erikoiskehr*!!!
Jotain makoisaa ja herkullista sais toi teidän orja kotio kantaa, eihän se voi unohtaa teidän kemuja?! Voiko? Ai oikeesti voi, vai? Eihän noi hammashommelit oikein juhlamieltä ylennä, eiks se tosiaan parempaan pysty?
Eilen tuli kyllä twistailtua Reetin bileissä niin, ettei turnauskestävyys riitä millään isompiin karkeloihin :-)) Mutta odotellaan vielä kuus vuotta teidän pyöreitä vuosia ja katotaan kuinka tassu silloin vielä nousee...
Oikein hyvää synttäriä teille kummallekkin toivottaa mammakin ja lähettää tuhdit rapsutukset poskenpieleen! Mustalle pusuja (arvatkaa keneltä!)

 
At 5:08 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Lämpimät onnittelut myös meiltä!
Me veikataan että teidän ihminen muistaa ihan varmasti tuoda teille jotain extranamia tänään :)

 
At 9:45 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Kohta me ihan oikeasti krooh-nukahdetaan, mut haluataan raportoida nopsaan: joo, saatiin illalla suikalelihaa! Tai M söi melkein kaiken eikä jaksanu leikkii, H söi vähemmän ja jaksoi leikkiäkin vielä. Kumpikin saatiin rapsutuksia paljon. Ei tässä nyt muuta. Aika tavallista meininkiä siis, paitsi sitä lihaa kyl saisi olla useamminkin!

Kiitos kaikille, kamut, purrrnauksista ja terveisistä!

 
At 11:43 ip., Anonymous Anonyymi sano...

ONNEKS OLKOON teillekin molemmille murusille! :D Oli kyllä makeet bileet, riitti siitä useammallekin synttärihumua... =D

 

Lähetä kommentti

<< Home