Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

11.2.07

Harmaa (11. helmikuuta)

Tuo neitimisse on varmaan jotenkin sekaisin alunperinkin. No okei, te tiedätte jo kaikki että se on hirmu ujo ja hirmu ahmatti, mutta mä pahoin pelkään, että sillä on myös ihan omanlaisensa vaihdelaatikko...

No aatelkaa, kun ihminen leikittää meitä em. nahkanauhalla, niin ekana me kumpikin otetaan vähän vauhtia omalla tavallamme, Musta jahtaa hulluna sitä nauhaa ja mä taas nappaan mieluusti siitä kiinni ja alan kelata syömäkuntoista pätkää siitä esiin. Kun tätä on jatkunut jonkin aikaa, Mustan koneisto on saanut tarpeeksi kierroksia ja arvakkaa mitä - se ei tarvitse enää nauhaakaan, kun se ryntäilee innosta sirrillään ympäri asuntoa. Se oikeasti siis säntäilee ja pyydystää jotain ihan omaa näkymätöntä samaan aikaan kun ihminen ja mä neuvotellaan lujasti nahkanauhan isännyydestä. Tänään näin jopa että Musta, vauhtisokeana vissiin, piilotti päänsä peiton alle, eikä tätä yliriehakkaan rohkeuden osoitusta nähdä meillä meinaten kovinkaan usein!

Mustaneiti... nättihän se on, mahottoman nätti. Mutta vastaansanomattoman hullu myös. Täyskäsi.

Muuta? Sunnuntai, eli saatiin taas hammastahnat huuleen, korvienpuhdistus ja hiekkisten pesu. Onneksi ei itse tarvii tehdä mitään, palvelusväki hoitaa nurisematta. Kissanelämää! Eikä muuta kun nukkumaan taas koko kööri, jaksetaan sitten suunnitella aamuyöstä jotain virkistystoimintaa.

5 Comments:

At 12:46 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Vienokin sekoo nauhasta, se kadottaa huumorintajunsa ja unohtaa, että kyse on leikistä.
Naiset...

 
At 7:24 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Olis ollu ihan hauska seurata tota Mustan 'vaihdelaatikon hajoomista' :D
Ehkä se ei minkään jahtaaminen on vaan noitten likkojen geeneissä, kun ei me ainakaan tiedetä semmosesta mitään ;)
Siis mitä toi hammastahnajuttu niinku oikeesti tarkottaa o_o

 
At 12:08 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Öö mikä hammastahnajuttu? Viikonloppuhampurat? Eiks teil oo? Voi juku, se on hirmu hyvänmakuista! tai niit on erilaisia, toi ostaa vuoronperään. Mun hampaat on pesty pennusta saakka kerran viikossa, mul ei oo ikinä ollut hammaskivee eikä mitään! Mustan elämä on ollut, tota, ihan toisenlaista eli siltä ei tosiaankaan ollu pesty eikä muutenkaan hoidettu koko kissaa ennen kuin se muutti meille. Mut sille tulee hammaskiveä muutenkin enemmän :-( Vielä nopeempaan joutuis menee puhdistuttaa jos ei kotona pestäis.

 
At 7:16 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Ootsä harkinnu semmosta psykop...eiku spykologin vastaanottoa tolle Mustalle? :D Tuntuis vähä, ett se vois jelppiä. Emmäkään jaksa höristä ympäriinsä, joskus pikkasen voin narun perässä juosta, sitt mä annan orjien juosta ja katon ku ne spurttailee.
Ja ei mun hampaita oo ikuna pesty, yäk. Mutt mulla ei ookaan ku välillä kahess hampaas sitä kivee ja se nyt on kerran vuodessa äkkii rapsuteltu :D Ai niin, siitä muistuki mieleen, ett vissiin rapsutellaan lauantaina taas, jos on siis tarvis.

 
At 7:15 ip., Anonymous Anonyymi sano...

jisses..te pesette hampiit...wau...aikas staroja ootte. Eikä tarvi noista hampikiveistä sitten huolia.
Hei mä oon kanssa huomannu että Hössö potee jotain omituista omaa viritystä..taitaa olla naisissa yleinen "vika"
Kuitenkin oikein rattoisaa ystispäivää sinne teille ja mamilta terkkuja teikäläisten orjalle

 

Lähetä kommentti

<< Home