Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

5.2.07

Harmaa (5.helmikuuta)

Äreenvarma keino herättää Zihminen nukkupilleristä, korvatulpista ja korvien päälle kasatuista tyynyistä huolimatta on... ta-daa! ... YRJÖÖMINEN! Siihen ääneen se herää aina. Vaikkei se ekana edes tietäisi mikä ääni se on, mutta kuulkaa tää toimii kuin embo. Oikein täytyy ihailla.

Mun vuoro oli viime yönä... Äh, saankohan mäkin kohta sitä matolääkettä? Yäks, en haluu.

5 Comments:

At 4:40 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Mä meinasin yrjötä tänään ihan muista syistä. Mutt sain mä matolääkettäki, yäk.

 
At 6:33 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Joo mä kävin lukee sun juttuja! On sulla ollut kans päivä, huh. Mut ONNEKS sait uuden herkun vaikkei ekana siltä tuntunutkaan, sen vitskuhomman meinaan.

Mä en oo vielä joutumassa matolääkkeelle, katotaan jos joudun ollenkaan. En oo puklannut yhtään, eikä Mustakaan. Äsken vedettiin katkarapuja notta maha raikui. Nyt vaan nukuttaa :)

 
At 6:38 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Jooh oikeessa oot. Yrpän kakomisääni jos mikä herättää äipän sikemmeistäkin unesta. :D Ja kyllä meinaan ponkaisee ennätysvauhdilla ylös täydestä unesta kun ihan hiukan vaan kakoo. :D Testattu on ja hauskaksi keinoksi havaittu.

 
At 9:33 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Moiks,
meilläkin on just matolääkitty kaik kolme. Jos ne alkaa ykäämään, niin.. Ja tietty- aina matolle.
Onko muuten mitään suositusta matolääkkeestä? Axilur on toiminut meillä kyllä siinä mielessä hyvin, että se käy noille koiruuksillekin.

(Olavi, Leevi eikä Taavi eivät osaa itse kirjottaa;))

 
At 11:07 ip., Blogger Ana sano...

Elma, eikö ne ees sanele sulle? Nää kyl sanelee, jatkuva pälinä vaan kuuluu, stereona!

Matolääkitystä kuulemma kannattais vaihdella, eri madot säikähtää eri juttuja. Mä en oo antanut kuin kerran vuodessa kun eihän nää "voi" saada matoja mistään... Axiluria ja Drontalia on menny vuorotahtiin. Mirrix on jotenkin jäänyt pois, oisko siinä ollut hankala annostelu tai jotain, mut joo, näille kissoille ei oo sitä tullut laitettua ollenkaan.

Vastaus löytyy - ta-daa! - (kuin) apteekin hyllyltä :)

 

Lähetä kommentti

<< Home