Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

24.11.06

Musta (24. marraskuuta)

SUIKALELIHAA! Ai tätä se on! No mut ... mjäm mjäm.. täähän on ..mjäm mjäm.. ihan älyttömän hyvää! Gulp!

Ekana luulin, että saan syödä kaiken itse. Loputtomasti NAUDAN SISÄPAISTISUIKALEITA, jee! Mutta valitettavasti Harmaa tajusi myös aikansa äppästeltyään (miten se voi olla ruoka-asioissa joskus noin kovin hidas?), joten kyl me joudutaan nää jakamaan.

Suikalelihaa. Tästä ne puhuu, oikeesti. Eikä turhaan. Voi juku! Vihdoinkin kuisine experimento osui johonkin. Kiitos, Reeti ja Reetin äippä!

6 Comments:

At 7:45 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Ponnapetii, toi on ulkomaata ja tarkoittaa että slurpsis. Kolminkertainen miumau Mustan ja Harmaan Zepa-orjalle, jatka samaan malliin eli osta LIHAA!! Ja paras hetki kunnon lihasafkan jälkeen on, kun kissi pistää itsensä vatsansa viereen koomaamaan...mistä muistuu mieleen, että missäs meidän lihat...?Mammaaaa....!!!!

 
At 7:45 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Nonni! Saitte teidänki orjan tajuamaan! :D

 
At 8:18 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Paistiliha ON hyvää mutta niin on kalkkunanlihakin. Mä saan nykyään sitä kun punasessa lihassa on niin paljon fosforia ja oon tällänen vanhus jonka kroppa ei siedä enää ihan mitä vaan. Mut paisti ON hyvää. Ja toinen mikä on sikahyvää on sydän, se on kanssa täyttä lihaa ja vielä halvempaa kun paisti. Kandee aina testailla kaikkee, sillee löytää ne omat mieltymykset :)

 
At 11:06 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Sydäntä me syötäiskin minkä verran vaan!

Kyl tää nyt on kissanelämää :)

 
At 11:39 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Niin sen pitää ollakin! :)

 
At 4:44 ip., Anonymous Anonyymi sano...

Naudan suikaleliha on kyllä tosi hyvää, mutta ihan sikahyvää on myös possun suikaleliha! heh. samoin kanasuikaleet on myös herkkua.

 

Lähetä kommentti

<< Home