Musta ja Harmaa

Ollaan muutettu! ---> http://miumau.wordpress.com Tervetuloa!

29.10.06

Harmaa (29. lokakuuta)

Kulttuuribarbaari iski jälleen! Meidän kamuista Vincent ainakin tietää miltä tää tuntuu - että kun kissaeläin huolellisesti ja pikkuhiljaa tekee karvainstallaatiota, ja sitten se tuhotaan noin vaan! Me oltiin vielä tehty meidän juttu ikkunaverhojen nurjalle puolelle (just sinne, missä on parhaat salapiilot) että ei pitäis häiritä ketään. Mutta mitäs, kun ihminen näki meidän askartelut, ei menny pitkään kun tarranauha alkoi suhista. Me siinä niinku että aijaa, no senku kun kerta oot isompi, MUTTA ME TEHDÄÄN UUDET!

Sitä huutavaa imuria ulkoilutti taas tänään. Pitääkö joka viikko? Voisko laappia tarranauhalla vaikka nää lattiat kans? Ois niin paljon hiljaisempaa ja vähemmän pelottavaa se.

1 Comments:

At 8:30 ap., Anonymous Anonyymi sano...

Joo *nyökyttelee päätään*! Meill kävi taas sama juttu. Mutt mä ajatellen noin niinku taiteellisesti sillee, ett installaatiot ei ookaan tarkotettu pysyväks, vaan ne muuttaa muotoaan joka kerta ja rakennetaan uudestaan! Ett ottakaa hei mallii. Mä oon jo alottanu eilisen jälkeen ,D Mamille on ylläri, ku se tulee himaan duunista....

 

Lähetä kommentti

<< Home